U bent van plan om een nieuw bed te kopen en wilt u goed laten informeren.
Dat is heel verstandig, want een goed slaapsysteem koopt u voor de aankomende 10 jaar. U slaapt gemiddeld 8 uur per nacht, dus dat is ongeveer 1/3 de van uw leven. In dit nieuwe bed gaat u dus minstens 30.000 uur doorbrengen.

U bent uw zoektocht naar uw nieuwe bed vast al begonnen en hebt op internet al aanbieders gevonden die beweren dat zij een matras/boxspring hebben uitgevonden die voor alle mensen geschikt is. De waarheid is dat dit echt onmogelijk is, want ieder lichaam is anders. De één heeft brede schouders, de ander is heel slank in de taille, nog weer iemand anders heeft een zwakke onderrug en ga zo maar door.

De echte reden waarom aanbieders beweren dat hun matras geschikt is voor iedereen is dat ze dan maar één type bed of type matras op voorraad hoeven te houden (vaak in aantallen geproduceerd in Azië, dus lekker goedkoop). Laat u zich niet verleiden door dit type aanbieders. U koopt toch ook niet alleen schoenmaat 42 voor uw hele gezin?

U doet er goed aan om een afspraak te maken bij een échte beddenspeciaalzaak die er verstand van heeft en u graag informeert over de mogelijkheden.

Veel beddenwinkels beweren specialist te zijn, maar ook dit klopt vaak niet. Veel winkels proberen u een bed te verkopen met een aanbieding of door bedden aan te bieden die heel goedkoop zijn. Wilt u een prijs kopen, dan bent u daar aan het juiste adres.
Een echte slaapspecialist verkoopt geen prijs maar een goed product en neemt de tijd voor u. De slaapspecialist luistert naar uw verhaal, informeert u over de mogelijkheden en geeft u een eerlijk advies. De slaapadviseur heeft verstand van slapen, de beste slaaphoudingen en heeft interesse in het verbeteren van uw slaap.
Wilt u graag deskundig slaapadvies? Neem dan contact met ons op of één van onze dealers.

  • U hoeft niet te wachten in de winkel. De slaapadviseur is aanwezig die u direct kan helpen.
  • De slaapadviseur heeft tijd voor u en geeft u een persoonlijk slaapadvies. (ga uit van gemiddeld 90 minuten)
  • U krijgt bij ons een gratis lichaamsanalyse met wetenschappelijk meetsysteem. Met dit meetsysteem kunnen wij uw persoonlijk slaapsysteem samenstellen.
  • Er is genoeg tijd om op verschillende bedden of matrassen proef te slapen.
  • Geen aankoopverplichting.

Onthoud dat slaap een eerste levensbehoefte is. Een goede slaper is alerter, heeft een sterker immuunsysteem, meer energie én succes.